Diverse Dakwerkzaamheden

Om en rond het dak.. Schoorstenenrenovatie, dakgoten, dakkapel, dakpannen, dakisolatie, boeiboorden, gootlijsten, afwerkmateriaal, we werken er dagelijks mee. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden, Wij kijken ter plaatse wat we kunnen doen.

Een dakinspectie: de moeite waard!

Een dakinspectie kan uw zorgen wegnemen. Maar áls er problemen zijn zal de de inspectie deze tijdig ontdekken. Snelle actie voorkomt mogelijk latere hoge kosten. Als wij een dakinspectie voor u doen, krijgt u van ons een duidelijk rapport en een eerlijk advies. Zonder verdere verplichtingen. Geen flauwekul. Zo kan het ook.

Een uitgebreide dakinspectie voeren wij voor u uit van € 110,- (inclusief uitgebreid rapport).
Aanvraag dakinspectie.

Voegen en repareren van de schoorsteen

Uw schoorsteen wordt weer als nieuw onder onze deskundige handen. We repareren schade aan uw schoorsteen, vervangen van kapotte/versleten stenen, lood en voegen. Om de levensduur van uw schoorsteen te verlengen impregneren we de schoorsteen standaard zodat deze beter bestand is tegen weersinvloeden en mos- en algsoorten. Ook standaard beschermen we de bovenplaat van de schoorsteen met een ademende coating.

Hier ziet u een voorbeeld van Dakbeheer. Links is de schoorsteen voor behandeling van onze vakmensen. Rechts is de schoorsteen na reparatie. Het lood was nog in goede staat en is niet vervangen.


Voor

Na

Loodwerk vervangen

 

Renovatie van de schoorsteen

Een onbeschadigde schoorsteen is belangrijk om vochtproblemen (lekkage of vorstschade) te voorkomen. Wij herstellen het metselwerk van uw schoorsteen door het voegwerk te herstellen, stenen te vervangen of zelfs de schoorsteen geheel opnieuw op te metselen. Indien nodig vervangen we het loodwerk voor u. Of we passen Ubiflex toe, de duurzame loodvervanger.

Hier ziet u een voorbeeld van Dakbeheer. Links is de schoorsteen voor behandeling van onze vakmensen. Rechts ziet u de schoorsteen tijdens het afbreken.

Voor         Tijdens

Links is de nieuwe schoorsteen in opbouw.Rechts is de schoorsteen na renovatie. De schoorsteen is opnieuw opgebouwd inclusief lood en coating van de bovenplaat.

 Tijdens    Na

Dakrenovatie

Problemen aan het dak komen vaak te laat aan het licht. Het dakbeschot, de panlatten en de isolatie zijn mogelijk al aangetast voordat u het merkt. Een dakinspectie spoort eventuele problemen tijdig op.

 

Dakgoten

We kunnen uw goten schoonmaken en repareren. Of we hangen voor u een prachtige nieuwe zinken goot. Volledig verzorgd.

Dakkapel

Uw dakkapel moderniseren met onderhoudsarme materialen? Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Dakisolatie

Een dak isoleren doe je met beleid. Ondeskundig isolatie plaatsen kan tot grote (condens)vochtproblemen leiden. Wij kunnen u adviseren hoe u gesubsidieerd de RC waarde van uw dak kunt verhogen!

Complete renovatie van het dak

Groter dakbeheer project met een renovatie van het gehele dak.

Voor Voor Na
Voor Voor Na
Tijdens Tijdens Tijdens
Na Na Na